November 2023, Ouddorp - Ieder jaar wordt er traditiegetrouw een loyaliteitsactie voor de bezoekers van het centrum van Ouddorp georganiseerd. Hiermee willen de ondernemers van Goeree-Overflakkee hun bezoekers bedanken. "Door ook tijdens de feestdagen lokaal te shoppen, maakt u kans op prachtige prijzen, maar steunt u ook de lokale ondernemers (..) Van 20 november tot en met 31 december kunt u kwartetkaarten sparen bij de ondernemers of Vrienden van BIZ Ouddorp Centrum." Lees meer >>

Vervolg

Vorig jaar is de zegelspaaractie vervangen door het Ouddorps Winterkwartet. Na een wat stroeve start is deze actie uiteindelijk heel succesvol geworden, gezien het aantal ingeleverde kwartetten.
Ook dit jaar zal het Ouddorps Winterkwartet terugkomen, weliswaar met wat aangepaste spelregels en meer kaarten om te kunnen sparen. Zo wordt het nog makkelijker om mee te dingen naar een prijs.

Hoe werkt het?
Van 20 november tot en met 31 december kunt u kwartetkaarten sparen bij de ondernemers of Vrienden van BIZ Ouddorp Centrum.

Per aankoop ontvangt u (vanaf een minimale besteding van € 10,-) één kwartetkaart. U kunt negen verschillende kaarten sparen. De ondernemers zijn in acht categorieën onderverdeeld. Dit jaar ontvangt u ook kwartetkaarten op de weekmarkt. Daarnaast is er een Silvercard, deze ontvangt u als extra kaart, bovenop uw categoriekaart, bij een besteding vanaf € 75,. Bij de supermarkt ontvangt u deze kaart bij een besteding vanaf € 100,-. Heeft u vier verschillende kaarten (een van de vier kaarten kan dus ook een Silvercard zijn), dan heeft u een Ouddorps kwartet. Stop de vier kaarten in een enveloppe en lever deze voorzien van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in bij Modestudio Le Joujou, Jumbo Sperling of Echte Bakker Akershoek. Elke week maakt u kans op een van de tien Ouddorp Centrum Cadeaubonnen t.w.v. 25,- of de vele andere leuke prijzen, gesponsord door de ondernemers. Na de tweede actieweek vinden er vijf weken lang trekkingen plaats. Deze worden bekend gemaakt via de socials van Ouddorp Centrum en in deze krant.

Op de socials van Ouddorp Centrum kunt u wekelijks zien welke prijzen er te winnen zijn en welke ondernemers onder welke categorie vallen.
Het Ouddorps Winterkwartet wordt u aangeboden door alle ondernemers en Vrienden van BIZ Ouddorp Centrum.