Middelharnis - De feestdagen naderen met rasse schreden en er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen dan tijdens de Winterwonderland Kerstmarkt op Hernesseroord in Middlharnis die op vrijdag 8 december aanstaande plaatsvindt. Het belooft, van 14:30 - 20:30 uur, een betoverende middag en avond vol gezelligheid en festiviteiten te worden die u niet wilt missen! Lees meer >>

Vervolg

Kom en laat u betoveren door de magie van Kerstmis terwijl we samen genieten van een sfeervolle kerstmarkt. De Winterwonderland Kerstmarkt biedt voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar (handgemaakte) geschenken, wilt kijken naar een (muziek)voorstelling of gewoon wilt genieten van heerlijke winterversnaperingen, zoals een broodje hamburger voor het goede doel; deze markt heeft het allemaal!

Ook leuk voor kinderen
En dat is nog niet alles! Voor de jongere bezoekers is er schminken, de mogelijkheid om op de foto te gaan, zelf kerstbuttons en kerststukjes te maken. Maar het absolute hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de Secret Santa Lichtjes Parade, die het terrein op betoverende wijze zal verlichten.

U bent van harte welkom!
Iedereen is van harte welkom om langs te komen en de feestelijke sfeer te proeven. Of u nu alleen komt, met vrienden, of met uw hele gezin. Dus markeer 8 december 2023 in uw agenda en zorg dat u erbij bent op de Winterwonderland Kerstmarkt op Hernesseroord.