Ouddorp - Op woensdag 19 juli 2023 vindt er een gezellige zomerse braderie plaats in Ouddorp Centrum. Ruim 80 kramen staan opgesteld in de sfeervolle (autovrije) ring en uitlopende straten tegen de achtergrond van de karakteristieke panden van Ouddorp. "Als je de Toeristendagen kent dan weet je hoe gezellig de Ouddorpse braderieën zijn. Bij de Zomermarkt is dat niet anders." Lees meer >>

Vervolg
De vele en diverse kramen zorgen er voor dat er voor ieder wat wils te vinden is! De Zomermarkt is niet zomaar een standaard braderie. Naast de geijkte kramen, de foodstands en hobbyisten met handgemaakte producten wordt er ook een plein met oude ambachten ingericht. Hoe leuk is het om te zien hoe producten nog ambachtelijk worden gemaakt. Dat is nog niet alles! Ken je de hippiemarkten waar Ibiza bekend om staat? We halen een klein stukje naar Ouddorp, want een deel van de markt wordt ingericht in Ibiza style. Originele Ibiza- en Bohemian Lifestyleproducten mogen niet ontbreken op zo’n zomerse markt.
En natuurlijk is er aan de kleine bezoeker gedacht met een aantal leuke kinderactiviteiten.

Natuurlijk is er voor de inwendige mens gezorgd. Hiervoor kun je terecht bij een van de foodstands of je kunt heerlijk genieten op de vele gezellige terrassen, verspreid over het hele centrum. De winkels zijn vandaag de hele dag open. In de ring en de zijstraten van het centrum vind je naast de vele kramen ook verrassende winkels en verborgen pareltjes.

Het centrum is makkelijk te bereiken met zowel de auto, de fiets als ook met het openbaar vervoer. De bus stopt op 100 meter afstand van het centrum, daarnaast is er een ruime parkeergelegenheid op de twee parkeerterreinen Dorpstienden en Goudsmiene.
Of neem het zomertreintje vanaf de parken. Deze zal vandaag langs de rand van het centrum stoppen, in plaats van in de Raadhuisstraat.

Welkom!

Kom dus 9 augustus naar Ouddorp Centrum. De Zomermarkt wordt gehouden van 10:00 tot 17:00 uur. Kijk voor andere evenementen op ouddorpcentrum.nl of op de socials.