Goedereede - Het actiecomité van de Hersteld Hervormde Gemeente Goedereede organiseert weer een zomermarkt op zaterdag 19 augustus 2023. "De rommelkas is aan het laatste seizoen bezig op deze locatie en daarom zal de markt als afsluiting eromheen georganiseerd worden. De locatie is dus Dorpsweg 5 te Ouddorp." De zomermarkt is van 09:00 uur tot en met 15:00 uur. Lees meer >>

Naast de spullen uit de rommelmarkt is er van alles te koop. Er zijn bloemen te krijgen, of vaste planten voor in de tuin, er is een kraam met leuke houten creaties, en natuurlijk ontbreken het Juttertje en Louna Leuks / haakliefde niet.

Ook voor de inwendige mens is er zat te halen. Er staat een kraam met groente en fruit en een kraam met kaas om mee te nemen. Natuurlijk kunt u op het terras genieten van wat te drinken met een heerlijk gebakje, een patatje van het Hoekje met een heerlijke snack, of wat lekkers van keurslager Florensteijn! En zo midden in de zomer zal de ijskraam niet ontbreken!

Voor de kinderen is er een leuke kraam en natuurlijk ontbreekt het springkussen niet. Dit is zomaar een greep uit ons assortiment!

Parkeren
De auto kunt u het beste parkeren op parkeerplaats “ Dorpstienden” of de “Goudsmiene” .

De fiets kunt u voor de deur kwijt en ook zijn er enkele invalide parkeerplaatsen. Ook is er een inlaad service voor als uw auto wat verder weg staat!

Organisatie: "We zien er naar uit u weer te mogen ontmoeten!"

Zomermarkt 19 Augustus 2023, Dorpsweg 5 Ouddorp 9:00 – 15.00 uur