Ouddorp - Op 17 juni 2023 is het Silver de Vuurtorenwachterdag in het gezellige centrum van Ouddorp. "Silver is de mascotte van het centrum, die nu sinds enkele maanden regelmatig te vinden is in Ouddorp."Silver de Vuurtorenwachter dag start om 10:00 uur en zal rond 16:00 uur afgelopen zijn. Let op, voor sommige activiteiten geldt op=op. Dit evenement wordt u aangeboden door alle ondernemers in Ouddorp Centrum en Plein 215." Lees meer >>

Vervolg

Silver geniet zo in het centrum dat er nu een hele dag met Silver is georganiseerd in het thema, hoe kan het ook anders, zon zee en strand. Natuurlijk is er deze dag ook regelmatig een meet en greet met Silver, ga samen op de foto of dans mee met de gezellige Silver mini disco.

Wat kun je dee dag nog meer verwachten? Een springkussen mocht volgens Silver natuurlijk niet ontbreken, dus die staat er zeker. Er is een knutselterras, waar je tasjes met Silver kunt versieren, zandtekeningen kunt maken, zandkoekjes kunt versieren en kleurplaten kunt kleuren. Ook kun je een workshop schelpenkransen maken volgen, glitter tattoos laten zetten en je laten schminken. Speel met zand of doe de speurtocht door het centrum heen. Silver heeft ballonartiest Frans, bekend van seizoen 1 van RTL4-programma BlowUp! ook weer uitgenodigd, om de prachtigste balloncreaties te maken.
Kortom, een gezellige dag, die gecombineerd kan worden met gezellig shoppen of terras.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de socials van Ouddorp Centrum.