Ouddorp - Op 1 juli 2023 organiseren Staatsbosbeheer en IVN als opening van de 10e editie van de Grevelingenweek het allereerste Grevelingenfestival. Tijdens dit natuurfestival ontdek je alles over de natuur. Struin langs de markt met streekproducten, ontdek de Grevelingen vanaf het water in een kayak of volg een workshop (natuur)filosofie. Ga samen met je kinderen op avontuur met de boswachter of geniet van de muziek op het horecaplein. Lees meer >>

Markt

Struin tijdens het festival over de markt. Hier vind je lokale ondernemers, streekproducten en activiteiten voor kinderen.

Activiteiten

Vanuit één centrale kraam worden activiteiten georganiseerd op en om de Grevelingendam. Ga samen met je vrienden of kinderen op avontuur in de Grevelingen. Doe mee met de natuurwandeling, stap op één van de rondvaarten of doe mee met kinderactiviteiten met de boswachter. De lokale outdoor ondernemer Meer Outdoor biedt sup-clinics, kayakken, GPS-speurtochten en tal van andere activiteiten aan. Bij de kraam kun je een kaartje kopen voor de activiteiten.

Lezingen en workshops

In een natuurlijke omgeving, aan de oever van de Grevelingen, organiseren we lezingen en natuurclinics. Volg één van de natuurlezingen, doe mee met de workshop (natuur)filosofie of kom helemaal tot rust tijdens een yoga-clinic.

Muziekpodium en horecaplein

In samenwerking met Puurr, de lokale horecagelegenheid wordt er een horecaplein ingericht. Onder het genot van een heerlijk broodje, een patatje of een bakje koffie kan er worden geluisterd naar verschillende optredens op het podium. Op dit podium zal ook de opening van de Grevelingenweek plaatsvinden en zullen lezingen plaatsvinden.

Programma en locatie

HIER vind je de festivalkaart. Deze kaart is interactief en geeft ook weer waar je zelf bent. Je kunt op de kaart op de verschillende onderdelen klikken om het onderliggende programma te bekijken. Let op: deze kaart en het programma zijn aan wijzigingen onderhevig. Bekijk de kaart op 1 juli voor meest actuele informatie.

Bekijk HIER het hele programma.