Achthuizen - Op zondag 13 november 2022 wordt er in Achthuizen een gezellige overdekte winterfair gehouden. "Meer dan 30 versierde kramen geven acte de préséance deze middag met 'voor elk wat wils', er wordt gezorgd voor genoeg eten en drinken én Will de Brouwer komt een fantastisch optreden geven. Lees meer >>

Vervolg winterfair

Er staan kramen met kleding, haar-accessoires, sieraden, kerstartikelen, Sfeer en Decoratie artikelen voor in uw woning, oriflame, aloë Vera producten, parfum, cosmetica en bijoux. Speciaal voor de jeugd is er een schminkteam aanwezig, loopt de ballonnenman rond om allerlei leuke creaties te maken is er ballen gooien en ringen werpen. Er zijn snoepzakjes, chips en knakworstjes te koop en is de ranja gratis.

Ook voor de oudere bezoekers wordt goed gezorgd. Er is een kraam met koffie en thee, wafels met poedersuiker. Een kraam met zwak alcoholische dranken o.a. bier en wijn, tal van frisdranken, glühwein en chocolademelk. Erwtensoep, warme worst, broodje beenham en een broodje hamburger. Kortom er wordt goed gezorgd voor de inwendige mens.

Will de Brouwer

Het shanty Adolfs koor uit Den Bommel verzorgd een optreden verder zal zanger Will de Brouwer uit Spijkenisse de middag entertainen met heel veel leuke liedjes. Will, een geboren Eindhovenaar, is al sinds zijn 7e jaar bezig met muziek, eerst in de fanfare en drumband en later ook nog als DJ. Met zingen is Will begonnen rond 1996 met drie liedjes in zijn stamcafé Olympia in Leende bij Peer en Wilma. Daarna heeft Will ook presentatie verzorgt op verschillende feesten en braderieën en pleinfestivals. Het presenteren en zingen werd steeds meer op dorpsfeesten, braderieën, bruiloften en diverse andere activiteiten. Will de Brouwer weet van uw evenement een feest te maken.

Adres

Kortom dit mag u niet missen. Komt allen naar het parkeerterrein van de voetbalvereniging FIOS, Kloosterstraat 10, waar in diverse tenten u van 13.00 tot 18.00 uur wordt verwend. Voor het laatste nieuws kunt u ook kijken op de facebook pagina van dorpsraad Achthuizen.