22 februari 2022, Ouddorp - De voorjaarsvakantie is altijd een week vol programma in Strandtheater Houten Kaap. Dus ook nu staat er weer een drukke week gepland en nu de maatregelen weer flink versoepeld zijn, kunnen er ook weer meer mensen in de zaal. "Deze vakantie is er ook weer aan de oudere kinderen gedacht met de bekende outdoor-activiteiten zoals lasergame, boogschieten en archerytag, maar er is ook wat nieuws....." Lees hieronder meer.

Vervolg

Na het succes van het FiFA- toernooi afgelopen jaren, kunnen kinderen nu tegen elkaar strijden met het razend populaire spel Fortnite op dinsdag 1 maart.

Andere leuke activiteiten, voor jong en oud, zijn het knikkerlab, op woensdag 2 maart. Een zaal vol tafels, om de mooiste knikkerbanen te bouwen. Wat ook leuk is voor de hele familie is natuurlijk de inmiddels bekende familiebingo op 26 februari en donderdag 3 maart. Eindelijk kan het weer in een volle zaal met op het podium een prachtige prijzentafel. Op 3 maart kunnen ouders ook samen met hun kinderen naar de Ouder & Kind schilderworkshop komen van beeldend kunstenaar Cristina Vaudo, met dit keer het thema Rembrandt. Na lange tijd kunnen ook de activiteiten met Natuurmonumenten in de zaal weer doorgaan. Op woensdag 2 maart kunnen we weer gaan braakballen pluizen.

Ook aan de kleinere kinderen is gedacht met de theatervoorstelling “Kikker leest voor’ met aansluitend een leuke chocoladeworkshop. Ook de inmiddels bekende poppenkastvoorstelling ‘Bollo op avontuur’ staat weer in de zaal.

Kijk voor het volledige programma op houtenkaap.nl en reserveer je tickets, vol=vol.