Middelharnis - Sinds kort kunnen bezoekers van de binnenstranden Stad aan ’t Haringvliet en Havenhoofd Middelharnis gebruik maken van een prachtig nieuw zwemvlot. De zwemvlotten maken deel uit van de investeringen die de gemeente doet om de (binnen)stranden op Goeree-Overflakkee aantrekkelijker te maken voor inwoners en bezoekers. "De zwemvlotten in Stad aan ’t Haringvliet en Middelharnis zijn slechts twee van de nieuwe investeringen..." Lees hieronder meer.

Sinds kort kunnen bezoekers van de binnenstranden Stad aan ’t Haringvliet en Havenhoofd Middelharnis gebruik maken van een prachtig nieuw zwemvlot. De zwemvlotten maken deel uit van de investeringen die de gemeente doet om de (binnen)stranden op Goeree-Overflakkee aantrekkelijker te maken voor inwoners en bezoekers.

De zwemvlotten in Stad aan ’t Haringvliet en Middelharnis zijn slechts twee van de nieuwe investeringen. Zo vond er al een opknapbeurt plaats bij De Banaan in Ooltgensplaat, is er samen met de paviljoenhouder bij Brouw in Ouddorp een nieuw speeltoestel geplaatst en plaatsten we op verschillende strandjes nieuw meubilair. De komende jaren blijven we extra investeren in de (binnen)stranden. De investeringen worden bekostigd uit de toeristenbelasting.

Het nieuwe zwemvlot en de voetbaldoeltjes die eerder dit jaar zijn geplaatst op het Havenhoofd, worden onder andere gebruikt voor de zomerse activiteiten van St. Zijn en het Sportteam

Op de foto's (kleine foto) zwemvlot Middelharnis en (grote foto) zwemvlot Stad aan 't Haringvliet