Ouddorp - RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week zijn onder andere 'Roeien met te korte riemen', 'Waterbeheerprogramma Waterschap', ' Best of Nature: Slikken van Flakkee', 'Duurzaam groenbeheer', 'Blik op Goeree-Overflakkee', maar ook het wekelijks programma 'De Huiskamer' is weer te zien. Bekijk hieronder de programma's en stem af op de juiste frequentie voor jouw eigen lokale omroep RTV Slogo.

Nieuwe programma's

  • ’t Eiland Actueel – Roeien met te korte riemen: In opdracht van de provincie Zuid-Holland heeft het bureau Berenschot onderzoek gedaan naar de financiële en beleidsvrije ruimte van gemeenten in Zuid-Holland. In deze video vertellen betrokken bestuurders en onderzoekers wat voor hen de essentie is van het rapport.
  • ’t Eiland Actueel – Waterbeheerprogramma 2022-2027 Waterschap – Deel 4: De inwoners, bedrijven en organisaties in de regio zijn gevraagd om mee te denken over de doelen voor de periode 2022-2027. Dat hebben ze massaal gedaan. Beleidsadviseurs Johan Vermeulen en Mieke van der Laan geven een korte presentatie en beantwoorden vragen over het onderwerp schoon en voldoende water. Deze sessie was onderdeel van de online bijeenkomst over onze doelen voor 2022-2027.
  • Streekdocumentaire – Best of Nature – deel 4: In de laatste aflevering van de serie Best of Nature zijn we op de Slikken van Flakkee. Anne Marijke Elema, inwoner van GoereeOverflakkee, neemt regisseur Dirk Beers mee in dit bijzondere gebied. Tot slot ontmoeten we het duo Arjan Versprille en Ronald in ’t Veld van Staatsbosbeer op de Hellegatsplaten waar we als kers op de taart de zeearend mogen aanschouwen.
  • ’t Eiland Actueel – Duurzaam Groenbeheer: 'Groen laat onze kerntaken bloeien', zo stelt adviseur Flora en fauna Meike van Ballegooijen. In dit filmpje zie je hoe ecologisch beheer en biodiversiteit helpen bij het halen van onze klimaatdoelen. Over anders denken en anders doen.
  • Blik op Goeree Overflakkee – deel 53: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer: Monique Sweep – Goederenhub G-O: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe-Tonge, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Monique Sweep over de Goederenhub op Goeree-Overflakkee. Kijk voor meer informatie ook op Huiskamer. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. Vanwege de Covid-19 maatregelen kijkt u deze week naar een herhaling.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen:

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo