Goeree-Overflakkee - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week zijn onder andere een herhaling van het Kerstdorpsconcert van 2019, een item met het thema 'Koop lokaal'en de vaste programmering van uw lokale omroep op het eiland Goeree-Overflakkee. Lees hieronder meer.

Vervolg

  • ’t Eiland Actueel – Koop Lokaal ! Ook digitaal !: De horeca en vrijwel alle winkels zijn op dit moment dicht. Dat is een flinke dreun voor de ondernemers op het eiland. Maar gelukkig staan ze nog steeds voor je klaar! Wethouder Tea Both-Verhoeven roept op om hen juist nú te helpen.
  • Streekdocumentaire – Kerstdorpsconcert 2019: In deze uitzending is een registratie te zien van een kerstdorp concert van vorig jaar. Vanwege de covid-19 maatregelen gaan dit jaar alle Kerstconcerten niet door en kunt u thuis toch nog genieten van de mooie kerstklanken.
  • ’t Eiland Actueel – Toekomstbestendige leefomgeving Ouderen – deel 3: Op dinsdag 1 december 2020 organiseerde Paulina.nu een webinar over een toekomstbestendige leefomgeving voor ouderen op Goeree-Overflakkee. In de uitzending werden de eerste resultaten van een recent uitgevoerd onderzoek gepresenteerd. Tien sprekers vertelden, een ieder vanuit zijn of haar achtergrond, wat er moet gebeuren om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. “Dit kan niet door één partij opgepakt worden. We moeten met alle betrokkenen zo snel mogelijk aan de slag.”
  • Streekhistorie – Den Bommel 500 jaar – deel 2: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit Den Bommel die gemaakt zijn tijdens het Adolfs feest ter gelegenheid van het 500 jarige bestaan in 1981.
  • Blik op Goeree Overflakkee – deel 41: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer: Monique Sweep – Goederenhub G-O: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe-Tonge, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Monique Sweep over de Goederenhub op Goeree-Overflakkee. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. Vanwege de Covid-19 maatregelen kijkt u deze week naar een herhaling.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen:

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo