Ouddorp - Drie vakantieparken in Ouddorp hebben dit jaar de handen ineengeslagen voor het ontwikkelen van een welkomstmagazine voor hun gasten. Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Ridderstee Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee liggen op steenworp afstand van elkaar en presenteren samen Ouddorp Duin als hét recreatie- en vakantiegebied aan de kust. Lees hieronder meer.

Het resultaat zijn drie verschillende magazines, maar met op sommige pagina’s dezelfde informatie. Parkmanager Marit Mulders van Landal: “In de magazines delen we – naast praktische informatie voor eigen gasten – ook onze gezamenlijke liefde voor de omgeving en Goeree-Overflakkee. Van het strand tot de gezellige terrasjes op het eiland.”

Bij het maken van de magazines is bewust gezocht naar partners in buurt. De vormgeving is in handen gelegd van reclamebureau DINK in Dirksland en voor de teksten is Pascal Viskil, geboren in Melissant, ingeschakeld. “Voor ons zijn zulke samenwerkingen erg belangrijk“, zegt Wilbert Moerkerk van Ridderstee/Klepperstee. “Het is gewoon prettig als alle partijen het gebied écht goed kennen en ik bijvoorbeeld niet eerst moet uit te leggen wat een schurveling is.”

In de magazines is ook veel ruimte voor de ondernemers en strandtheater Houten Kaap rond het strandplein van Ouddorp Duin. Het gebied heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op de gasten van de drie parken. “Wij zijn dan ook blij”, zegt manager Simone Baaijens van het theater “om in drie van zulke mooi vormgegeven magazines onder de aandacht te worden gebracht bij de duizenden gasten van deze parken.”

De welkomstmagazines worden door de vakantieparken in de woningen gelegd of meegegeven bij de receptie. Uiteraard zijn alle magazines digitaal terug te vinden op de websites van de drie Ouddorpse vakantieparken.