Ouddorp - Nieuwjaarsdag 2020 wordt voor de 38e keer de Ouddorpse nieuwjaarsduik georganiseerd. Het startsein daarvoor is om 14:00 uur, aan de waterlijn ter hoogte van de Reddingspost op strand ’t Flaauwe Werk te Ouddorp. De Ouddorpse duik is bijzonder in zijn soort te noemen, de locatie is op één van de mooie stranden van Goeree-Overflakkee en daarnaast wordt het evenement mogelijk gemaakt door ondersteuning van nagenoeg alleen lokale ondernemers. Lees hieronder meer (inschrijven verplicht).

Vervolg

Inschrijven voor deelname is verplicht, formulieren zijn via www.nieuwjaarsduikouddorp.nl te downloaden, deze kunnen nieuwjaarsdag worden ingeleverd bij 1 van de kramen bij de strand-opgang. Uiteraard is het voor de late beslissers mogelijk om ter plaatse in te schrijven.

  • Kosten deelname bedragen €4,00 welke ten gunste komen aan KNRM-station Ouddorp en de Ouddorpse Reddingsbrigade.
  • Voor de duikers is kleedruimte aanwezig.
  • Aanmelden als duiker is op 1 januari mogelijk tot 13:45 uur.
  • De eerste 500 deelnemers ontvangen bij inschrijving een warme wintermuts, en niet te vergeten is er de ambachtelijke erwtensoep na afloop voor alle duikers.
  • Vanaf 12 uur is het terrein bij de Reddingspost open, daar zijn diverse versnaperingen te verkrijgen en zorgt een DJ voor de sfeer.

Meer informatie, tips en adviezen zijn te vinden onder deze link.