27 november 2019, Sommelsdijk - Afgelopen woensdag was het een drukte van jewelste in het Pietenhuis van Middelharnis en het Sinterklaashuis van Goeree-Overflakkee. "Door het enorme snurken van Sinterklaas hadden de Pieten ook dit jaar besloten Sinterklaas ergens anders te laten slapen..." Kom vanmiddag tussen 14:00-17:00 uur naar het Pietenhuis van Middelharnis! Lees hieronder verder.

Het Pietenhuis was dit jaar in Dok16 op het terrein van Hernesseroord in Middelharnis. De Lady’s Circle had alles weer uitmuntend georganiseerd. Vele kinderen namen deel aan de activiteiten en bezochten in het Streekmuseum de slapende en niet te vergeten vooral snurkende Sinterklaas. Het vervoer tussen beide locaties werd verzorgd door Manege Oostmoer dankzij een financiële bijdrage van de gemeente.

Sinterklaas slaapt in de bedstee

Gemist? Kom dan vanmiddag tussen 14:00-17:00 uur naar het Pietenhuis van Middelharnis. Aanmelden kan via Facebook. Deelname kost slechts 3,50. De opbrengst gaat naar de Kinderboerderij en Speeltuin van Hernesseroord. Klaar in het Pietenhuis met het Pietenparcour en pepernoten maken? Ga daarna naar het huis van Sinterklaas in Sommelsdijk. Bezoek heel zachtjes het huis van Sinterklaas en zie hem slapen in de bedstee. Oh en vergeet niet je schoen achter te laten. Toegang tot het museum is die dag 2,50 per kind.

Schoen ophalen tot 29 november 2019

Het ophalen van de schoen kan vrijdag 29 november tussen 15:00-18:30 uur is gratis. Snoep en cadeautjes zullen niet ontbreken. Ouders mogen gratis het museum bezoeken.
Drink met de pieten een warme kop chocolademelk en dwaal door het huis van Sinterklaas en luister naar de lieve verhalen van de kleinkleinkleindochter van Alva.