Goeree-Overflakkee - In samenwerking met VVV Goeree-Overflakkee, Vereniging voor wandelaars Te Voet en Camping De Grevelingen’ organiseert Hans Hartmann wandelingen, op zondag 29 september 2019 wandelingen en een excursie vanuit Camping De Grevelingen nabij Battenoord/ Nieuwe-Tonge.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 29 september tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Camping De Grevelingen, Havenweg 1, 3244 LK Nieuwe Tonge.

3 Wandelingen

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk ca. 4 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 17 km. De puzzel bij de 4 km is op basis van de beeldenvoorstelling ‘Ooggetuigen van de Watersnoodramp 1953’ in Battenoord. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. een gids van IVN Goeree Overflakkee. Deze excursie begint om 14:00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost €2,00 en €0,50 voor
kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren (afhankelijk van lengte route) onder meer langs De Grevelingen, Battenoord, Herkingen, Oude-Tonge en Krammer/Volkerak..

Bereikbaarheid startpunt

Aanbevolen route: vanaf N215 (tussen Nieuwe-Tonge en Middelharnis, afslag Nieuwe-Tonge/ Herkingen/ Battenoord, (Oudelandsedijk/ Camping De Grevelingen staat aangegeven). Na 800 m bij tweede weg rechts, rechtsaf richting Herkingen/ Battenoord. Deze weg rechtdoor gaand volgen. Na 2,7 km, linksaf richting startpunt Camping De Grevelingen.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 29 september krijgen bij het startpunt. U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann via de mail: hartmann44@zonnet.nl.