RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week zijn onder andere Sport Lokaal TV, met de finalewedstrijden van de Champions League in De Staver, Blik op Goeree-Overflakkee en een aflevering van Streekmuziek van eigen bodem. Lees hieronder verder en bekijk ook de juiste frequenties van u lokale zenders.

De nieuwe items van deze week zijn:

§ Sport Lokaal TV – Finale wedstrijden Champions League de Staver: Op zaterdag 29 december waren we aanwezig op de finale dag van de Adviesgroep De Vogel Champions League de staver zaalvoetbal toernooi 2018. In een live uitzending op televisie van Sport Lokaal waren alle finale wedstrijden te volgen vanuit de Staver in Sommelsdijk. In deze uitzending het integrale verslag van de heren en dames finale.

§ Streekmuziek – COV Laudando – The Messiah -deel 2: Zaterdag 15 december voerde COV Laudando het bekendste koorwerk van Georg Friedrich Händel uit in de Grote Kerk aan de Ring in Middelharnis. 'The Messiah' is een driedelig werk dat de geboorteaankondiging, de dood, opstanding, hemelvaart en de wederkomst van Jezus bezingt. Een driedeling van verleden heden en toekomst dus. Zo eigentijds kan oude muziek zijn! Händel componeerde dit majestueuze werk op 56-jarige leeftijd. In korte tijd ontstond een absoluut meesterwerk en hij werkte eraan met het gevoel - zoals hij later zelf zei - alsof hij over zijn eigen schouder stond te kijken hoe het werk vorderde; van tijd tot tijd verliep naar zijn beleving het proces als het ware buiten hemzelf om.

§ Blik op Goeree-Overflakkee 2018 – deel 47: In deze nieuwe serie van het programma “Blik op Goeree Overflakkee rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen. Binnenkort start er weer een nieuwe serie met de letter prijsvraag maar in deze uitzending kunnen u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer nieuwe gasten. Deze week zijn Linda v.d. Berg en Janneke Kleiwegt te gast in de huiskamer waarin zij alles komen vertellen over Pleegzorg op Goeree-Overflakkee. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo