Goeree-Overflakkee De webshop met producten van Goeree-Overflakkee, mijn eiland is uitgebreid. Waar al eerder de hamamdoek, de teenslippers en de vlag werden toegevoegd zijn er nu winterse producten aan toegevoegd, namelijk een sjaal en muts. Lees hieronder meer.

In de webshop zijn allerlei leuke cadeaus en herinneringen te vinden met daarop het logo van ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’. Er zijn verschillende artikelen te vinden in de webshop, bijvoorbeeld het keukenschort, het slabbetje en het rompertje. De webshop telt op dit moment achttien artikelen. Ook voor ondernemers is het mogelijk artikelen te bestellen met het logo van ‘Goeree-Overflakkee, mijn eiland!’. Deze zijn te vinden op de aparte ondernemerspagina van de webshop.

De Goeree-Overflakkee mijn eiland-artikelen zijn te koop bij meerdere fysieke verkooppunten op het eiland. Zo zijn de producten te koop bij de VVV in het Blauwe Huus in Ouddorp, maar ook bij Jouw Marktkraam in Middelharnis en Ouddorp, bij Landwinkel De Keizer in Stellendam, bij Landwinkel ’t Zand in Den Bommel en bij de Mèkkerstee in Ouddorp.

Nieuwe artikelen

Met het toevoegen van de sjaal en muts is het nu mogelijk om een casual product te kopen in de webshop, ideaal voor de koudere dagen. Door de gebruikte stof zijn de sjaal en muts zowel warm als comfortabel. Op de sjaal en muts is klein het logo van Goeree-Overflakkee mijn eiland! te vinden.

Wil jij de sjaal en de muts ook bestellen? Of een ander artikel? Ga dan snel naar goeree-overflakkee.shop.