Middelharnis - De activiteitencommissie van de Emmaüskerk te Middelharnis organiseert op vrijdagavond 5 oktober van 18:30 - 21:30 uur en zaterdag 6 oktober 10:00 - 15:00 uur een sprokkelmarkt in en rond de kerk aan de Koningin Julianaweg 64. Net als voorgaande jaren wordt er een grote snuffelmarkt opgezet, waarbij ook de kramen met electra en curiosa niet ontbreken. Natuurlijk kunnen boeken- en muziekliefhebbers lekker snuffelen tussen de uitgestalde boeken, CD’s, DVD’s etc. Naast alle goede gebruikte spullen is er ook genoeg “nieuw” te kopen én iets om uw maag mee te vullen.

De creakraam heeft dit jaar bijvoorbeeld zeer veel te bieden. Wat te denken van leuke originele cadeautjes. Ook diverse bloemstukjes worden, vers gemaakt, aan u aangeboden.

"Onze smulkraam heeft weer overheerlijke zelfgemaakte jam in diverse smaken en ander lekkers. Ook de Flakkeese kruukplaetjes zullen ter plekke gebakken worden. Daarnaast zijn er aardappelen, uien en is er verse kaas te koop. Buiten kunt u op vrijdag en zaterdag vers gebakken oliebollen kopen en op zaterdag wordt er heerlijke vis gebakken. Voor de kinderen is er een ruim aanbod aan tweedehands speelgoed. Daarnaast kunnen ze een “strippenkaartje”aanschaffen waarmee ze diverse activiteiten kunnen ondernemen, zoals bv grabbelen, envelop trekken en nog veel meer.

Tijdens de markt zal regelmatig een verloting worden gehouden. Hiervoor liggen mooie prijzen klaar. Bovendien kunt u voor €3,00 een verrassingsdoos kopen. Bijna elke doos is anders qua inhoud. U mag zelf uw doos uitkiezen en de inhoud wordt pas na het uitpakken onthuld. Verder kunt u uzelf inschrijven en een aantal dingen “raden”,o.a de prijs van een boodschappenpakket. Uiteraard voor de beste “rader”een mooie prijs.

Mocht u na alle indrukken dorst en/of honger hebben gekregen, dan kunt u ons gezellige smulterras bezoeken. Hier verkopen we o.a koffie/thee, frisdrank, lekkers en op zaterdag broodjes, soep en tosti’s."