Middelharnis - Aanstaande zaterdag 4 november 2023 tussen 11:00 en 14:00 uur staat VVD Goeree-Overflakkee op het Diekhuusplein. "Hier kun je in gesprek over de Tweede Kamerverkiezingen onder het genot van een puntzakje patat. Ook voor de kinderen is er wat te doen: er zijn speelgoedautootjes en je kunt op de foto met een echte trekker!" Lees meer >>

Vervolg

De Tweede Kamerverkiezingen naderen snel. De VVD’ers gaan graag met u in gesprek over uw buurt, maar ook over de landelijke thema’s.

Mirjam Nelisse

Mirjam Nelisse is de eilandelijke kandidaat voor de VVD en staat op plek 47. Zij woont samen met haar man op een boerderij in Dirksland. Met haar achtergrond als wetenschapper op het gebied van de veiligheid van infrastructuur en ervaring in Provinciale Staten van Zuid-Holland brengt ze veel kennis en ervaring mee. In de Provinciale Staten maakt ze zich sterk voor toekomstperspectief voor de landbouwsector, het oplossen van het stikstofprobleem en de energietransitie. Nu wil zij daarmee in de Tweede Kamer aan de slag. Aanstaande zaterdag kunt u over deze en andere thema’s met haar in gesprek.