Middelharnis - Dit jaar bestaat de gemeente Goeree-Overflakkee 10 jaar. Een mijlpaal waar we als gemeente op verschillende manieren bij stilstaan. Eén van de activiteiten is een feestelijke lunch op donderdag 2 november plaatst in Brasserie DOK16 op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. "Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman verheugt zich erop om deze gasten te ontvangen." Bekijk de video hieronder >>

Wie verdient er volgens u een 10?

Voor deze bijzondere lunch zoeken we 10 inwoners van Goeree-Overflakkee die wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Moet u direct denken aan die ene persoon, die helper nood, dat baken in de buurt, die probleemoplosser, gangmaker of verbinder? Draag die persoon dan voor met een korte persoonlijke motivering. Dat kan tot en met zaterdag 21 oktober 2023. Ga naar deze website en vul het aanmeldformulier in onder ‘Jubileumluch’.

10 inwoners worden uitgekozen

Een selectiecommissie kiest 10 inwoners, 10 medewerkers van de gemeente en 10 raadsleden die aan mogen schuiven bij de lunch. De leden van het college van burgemeester en wethouders zullen ook aanwezig zijn bij de lunch.