Middelharnis - Aanstaande dinsdag 26 september 2023 vergadert de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee in een extra openbare raadsvergadering. Gemeente: "Op de agenda staat de Verklaring van geen bedenkingen voor de realisatie van 111 flexwoningen aan de Sommelsdijkse Havendijk in Middelharnis. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman schrijft deze extra vergadering uit om voortgang te houden in dit dossier." Lees meer >>

Vervolg

Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman schrijft deze extra vergadering uit om voortgang te houden in dit dossier. De 111 flexwoningen zijn bestemd voor de langdurige opvang van ongeveer 300 ontheemden uit Oekraïne.

De vergadering is vanaf 19.30 uur te volgen via het vergaderschema op de gemeentelijke website. Belangstellenden zijn van harte welkom om de vergadering bij te wonen in Bestuurscentrum Het Rondeel, Dwarsweg 40 in Middelharnis.

Agenda en stukken

Naast de uitzending zijn ook de agenda en de bijbehorende stukken voor deze vergadering te vinden in het raadsinformatiesysteem op de gemeentelijke website.