Ouddorp - In opdracht van gemeente Goeree-Overflakkee is adviesbureau DTNP eind 2021 met de gebiedsvisie voor het centrum van Ouddorp aan de slag gegaan."Meepraten over de visie is nog steeds mogelijk." Op maandag 17 april 2023 is er een aanvullende bijeenkomst voor inwoners en ondernemers, vanaf 20:00 uur in Dorpstienden. "Hier worden gesprekken gevoerd over de presentatie van de huidige stand van zaken en gaan partijen met u in gesprek over uw mening en ideeën. Er zijn nog geen besluiten genomen.." Lees meer >>

Vervolg

Op 17 april dus een inloopbijeenkomst in Dorpstienden Ouddorp. De gebiedsvisie voor het centrum van Ouddorp heeft als doel om het centrum van Ouddorp goed te houden en waar mogelijk te verbeteren.

"Het is daarom belangrijk dat wij samen met jou als inwoner of ondernemer bespreken hoe wij dit het beste kunnen realiseren. Eerder zijn er al twee bijeenkomsten georganiseerd. Omdat we nog bezig zijn met het opstellen van de visie, zijn er nog geen besluiten genomen."

Gezien de recente ontwikkelingen geeft de gemeente belanghebbenden en geïnteresseerden een extra mogelijkheid om mee te praten over de visie van het centrum van Ouddorp.

"Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat het centrum van Ouddorp een mooie en levendige plek blijft voor ons allemaal. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via deze link."

Bron gemeente Goeree-Overflakkee