Goeree-Overflakkee - In de radio-uitzending donderdag 9 maart 2017 van Polivak op uw lokale zender RTV SLOGO is er een gesprek te horen van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Peter Keuker. Hij is fractielid van de PvdA, de grootste oppositiepartij in de gemeenteraad. Met hem zal het afgelopen jaar worden geëvalueerd. Er wordt met hem gesproken over diverse onderwerpen, te noemen: recreatievisie in samenhang met permanente bewoning - dorps-en buurthuizen, ook door de fractie wel cultuurhuizen genoemd - krimp in het lager onderwijs, gaan er scholen verdwijnen? - harmonisatie van de voetbalvelden - toekomstverwachting van de heer Keuker zelf als politicus. Al met al, reden genoeg dus om op donderdag 9 maart af te stemmen op het programma Polivak van RTV Slogo. Lees hieronder de tijden en frequenties om op af te stemmen.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist”.

"Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl

Kijk voor meer informatie op de website: www.rtvslogo.nl of volg ons via twitter: @rtvslogo".

RTV Slogo's radiofrequenties:

  • Ether 105.6 FM (west)
    105.9 FM (oost)
  • Kabel 105.9 FM

De televisie-instellingen zijn:

  • Digitaal: 36
  • Analoog: 67+ (840.000MHz)
  • Cl+module: 311