Goeree-Overflakkee - In de radio-uitzending op uw lokale omroep RTV Slogo, van donderdag 2 februari 2017, bij 'Polivak' is er een gesprek te horen van verslaggever Jan van Gurp over het onverwachtse aftreden van wethouder Trouwborst en zijn opvolger Peter Feller. Afgelopen week heeft wethouder Trouwborst (VVD) tijdens de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee op 24 januari te kennen gegeven dat hij om persoonlijke redenen zijn functie als wethouder per direct neerlegt. Dhr. Trouwborst was wethouder financiën, verkeer en vervoer bij deze Zuid-Hollandse gemeente sinds de herindeling op 1 januari 2013. Politiek verslaggever Jan van Gurp gaat hierover in de uitzending in gesprek met de raadsleden Dhr. Osinga (VVD), Dhr. Maliepaard (fractie Maliepaard) en Dhr. Eijkenduijn, (PvdA) en u hoort hun reacties op dit aftreden. Daarnaast word er gesproken over zijn (toen nog mogelijke) opvolger Dhr. Feller uit Goedereede. Lees hieronder verder.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist”. Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl

Kijk voor meer informatie op de website: www.rtvslogo.nl of volg via twitter: @rtvslogo

RTV SLOGO zend 24 uur per dag uit via de etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915/KPN 782 en op de analoge kabel 105.9 MHz. De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 322 (digitaal KPN).

De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op de website www.rtvslogo.nl.