Goeree-Overflakkee - In de radio-uitzending van uw lokale omroep RTV Slogo, van donderdag 19 januari 2017, is er in het programma Polivak, een gesprek te beluisteren van verslaggever Jan van Gurp met Aat van Alphen van de eenmansfractie van EVV. Dhr. Van Alphen heeft een aantal duidelijke standpunten ingenomen over de plaatsing van windturbines, zonneparken etc. Met name het "duurzaamheidsgebeuren" heeft zijn aandacht. Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist”. Lees hieronder verder en stem af op de juiste frequentie!

Jan van Gurp: "Verder hebben we met elkaar gesproken over de verhouding oppositie versus coalitie in de gemeenteraad. Eilandmarketing en energieneutraliteit van de gemeente zijn eveneens onderwerpen van gesprek. Al met al genoeg redenen om af te stemmen op dit interessante gesprek."

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via de mail.

Kijk voor meer informatie op rtvslogo.nl of volg ons via twitter: @rtvslogo.

RTV SLOGO zend 24 uur per dag uit via de etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915/KPN 782 en op de analoge kabel 105.9 MHz. De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 322 (digitaal KPN). De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op rtvslogo.nl.