Ouddorp - Op Dodenherdenking, as woensdagavond 4 mei 2022 zal er in het radioprogramma Muzikale Hartewensen bij lokale omroep RTV Slogo, ook stilgestaan worden bij deze herdenking in Nederland. "In het eerste uur tussen 19:00 - 20:00 uur zal er een speciaal uur zijn met aandacht voor de dodenherdenking met psalmen en liederen die betrekking hebben op deze gebeurtenis. Er zal ook een gedicht worden voorgedragen. Om enkele minuten voor 8 uur schakelen we live over naar de Dam voor een rechtstreeks verslag vanuit Amsterdam...." Lees meer >>

Programma 4 mei RTV Slogo

In het eerste uur tussen 19:00 - 20:00 uur zal er een speciaal uur zijn met aandacht voor de dodenherdenking met psalmen en liederen die betrekking hebben op deze gebeurtenis. Er zal ook een gedicht worden voorgedragen. Om enkele minuten voor 8 uur schakelen we live over naar de Dam voor een rechtstreeks verslag vanuit Amsterdam.

Na de twee minuten stilte zal Ds. C. Gielen uit Middelharnis in zijn meditatie ook aandacht besteden aan de herdenking. Daarna zullen we het programma vervolgen met de verzoeken die we hebben binnen gekregen.

Bellen voor verzoeken

U kunt nog bellen tijdens de uitzending om uw verzoek door te geven. Bel naar (0187-)682630.

www.rtvslogo.nl/live-luisteren