Ouddorp – Na eerder groot succes kan een volgende editie van de ‘Kaapse Comedy Night’ niet uitblijven. Zaterdag 2 april om 20.30 uur, komt cabaretier en MC van deze avond, Max van den Burg weer naar Ouddorp. Dit keer heeft hij Teun van den Elzen, Martijn Crins en Ronald Smink, 3 rijzende sterren in het comedy circuit, uitgenodigd om het publiek te vermaken met hun heerlijke humor. Lees meer >>

Vervolg

Teun van den Elzen werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand – en allerminst zichzelf – wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Een jaar na z’n eerste open mic in 2018 won hij de Comedy Talent Award én de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stond hij op Paaspop, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul (’t Paard van Troje). Uiteindelijk sloot hij het jaar af met een dubbele winst op het Groninger Studenten Cabaret Festival door de jury- en de publieksprijs in de wacht te slepen.

Martijn Crins won in 2009 de jury en de publieksprijs bij het Camaretten Festival. Vervolgens speelde hij bij diverse theatergezelschappen, in films en series. Momenteel staat hij op verschillende podia als stand-up Comedian en werkt hij aan zijn eerst show ‘Mesthoop’.

Ronald Smink, geboren en getogen in het Friese Joure en al jaren inwoner van Groningen, won in 2007 zowel de jury als publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De Jury omschreef Ronald als ‘een groot talent dat volledig ‘out of the box’ denkt. Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar‘.

In 2011 volgde zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Bonanza’ en in 2015 de voorstelling ‘De opkomst van een Terriër’. Ronald laat in deze voorstelling op absurde wijze iets meer van zijn eigen leven zien. Sinds 2016 is Ronald ook een van de vaste comedians van het Comedyhuis in Utrecht. Momenteel is Ronald bezig met het maken van een nieuwe voorstelling onder de titel: Bei sein ist Mitmachen. Verder is hij oprichter van de Comedytunes Comedynights.

Samen met Max van den Burg gaan deze 3 talentvolle comedians er, in een intieme setting, een heerlijke avond van maken met 100% lachgarantie en veel interactie met het publiek. Zorg dat je erbij bent! Bestel nu je kaarten (à €17,50) via houtenkaap.nl.