Dirksland - "Wil je graag salsa leren dansen, maar is het vanwege een volle agenda er nooit van gekomen?" In de korte cursus Cubaanse salsa voor beginners leer je in slechts 3 avonden op een ontspannen manier de basisbewegingen en een aantal leuke figuren dansen. Petra Hoek: "Zodat je er helemaal klaar voor bent om los te gaan op de dansvloer als er, hopelijk dit najaar, weer salsafeesten mogelijk zijn!" De cursus begint op 4 september ...lees hieronder meer.

Cursus Salsa in 3 avonden

De cursus begint op 4 september en bestaat uit 3 lessen, steeds op zaterdagavond van 19:00 – 22:00 uur (inclusief pauze). Deze vinden plaats in verenigingsgebouw de Schakel in Dirksland. Kosten €67,50 p.p..

"Tot zeker 20 september zijn er toch nog geen evenementen etc., dus gebruik deze tijd om samen met je partner te leren salsa dansen. Salsa is niet alleen bewegen op muziek, maar ook een gezellig avondje uit met je partner of met vrienden", aldus Petra Hoek, die de lessen gaat verzorgen .

Verder zijn er in de Schakel in de maand september ook salsalessen voor gevorderde dansers. Petra: "In deze lessen leer je behalve salsa ook nog een aantal leuke bachatafiguren. En is er een cursus salsa ladies styling lessen (salsa solo voor vrouwen). In deze cursus leer je, gezellig met vrouwen onder elkaar, hoe je sierlijker en zelfverzekerder kunt dansen. Deze lessen zijn m.i.v. 3 september op de vrijdagavond. Altijd een heerlijke start van het weekend!"

Lijkt het je leuk ? Twijfel niet en meld je aan via tel. 06 221 681 61 of mail naar info@petrahoek.nl.

Vol=vol. Voor meer info zie www.petrahoek.nl.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.