Middelharnis - Op 11 januari 2019 wordt voor de 20ste keer de jaarlijkse Popquiz gehouden. De inschrijving start op 6 oktober 08:00 uur aanstaande. "De Popquiz is terug en op vrijdag de 11e gaan de deuren om 19:00 uur open en gaan we beginnen aan de Popquiz. Wees er snel bij met het opgeven van je team, in voorgaande jaren was de inschrijving binnen 10 minuten al vol." Lees hieronder meer.

De Quiz bestaat ook dit jaar weer uit 4 verschillende rondes. Daarin blikken we onder andere terug op het afgelopen muziekjaar. Vervolgens kun je vragen verwachten over muziek tussen de jaren 60’en heden. Ook het Flakkeese dialect zal wederom niet ontbreken samen met een LIVE gastoptreden. Na de 4 rondes speelt het winnende team tegen elkaar en zal de uiteindelijke winnaar bekend zijn.

Inschrijven

Via het mailadres popquizdiekhuus@gmail.com kun je team opgeven. Inschrijfgeld bedraagt €5,00 per persoon en een team bestaat uit 4 deelnemers. Doordat het popquizteam de afgelopen jaren veel teams teleur moest stellen vanwege het gebrek aan ruimte
is voor de komende editie gekozen voor de Rabobankzaal in het Diekhuus. Meer teams dan ooit tevoren kunnen nu dus meedoen.

De Popquiz is terug in de maand januari, op vrijdag de 11e gaan de deuren om 19:00 uur open en gaan we beginnen aan de Popquiz. Wees er snel bij met het opgeven van je team, in voorgaande jaren was de inschrijving binnen 10 minuten al vol.

Meer informatie is te verkrijgen via; popquizdiekhuus@gmail.com