Middelharnis - Vrijdag 7 september 2018 om 20:00 is er een voorstelling van Dichter Bij Muziek, met als thema "polder poëzie". In de foyer van Het Diekhuus zullen er weer gedichten voorgedragen gaan worden van Miranda Scholts en Tim Grinwis. Het duo schrijft sinds een aantal maanden ook wekelijks in de krant Groot Goeree-Overflakkee. Tim zal de gedichten van beiden voor gaan dragen onder begeleiding van verschillende muzikanten. Lees hieronder meer en bestel kaarten.

Dit keer bestaat het muzikale gezelschap uit Arthur Visser op de hangdrum en diverse trommels, Annelies Rijk met haar viool, Geertje Tobé op de piano en gitaar, Eef Tobé op dwarsfluit en Jacqueline Edeling met verschillende accordeons. Catherine van Vliet - Saivres brengt ook nog een bijdrage aan de voorstelling. De foyer zal weer sfeervol ingericht worden met herkenbare attributen uit de voorgedragen gedichten en visueel zal er veel moois te zien zijn op het projectiescherm.
Tim Grinwis gaat op interactieve wijze weer diverse bloemstukken maken en het publiek zal hier ook actief aan mee gaan doen. Er zullen nog verschillende verassings elementen aan bod gaan komen.
Deze avond zal er nog een ander bijzondere aangelegenheid op het programma staan namelijk de presentatie van de eerste twee bundels van het duo Miranda en Tim. De presentatie van de twee boeken zal verzorgd worden door Nick Ehbel.
Aan deze twee bundels hebben diverse mensen meegewerkt die voor een mooi resultaat hebben gezorgd.
Een speciale samenwerking heeft dit tot stand gebracht. Uitgeverij Silly Butterfly Productions uit Stellendam, Moniek van Munster de glas in lood kunstenares heeft voor beiden boeken de illustraties verzorgd. Haar kunstzinnige kijk maakt deze bundels extra bijzonder en versterkt de gedichten in de boeken. Nick Ehbel, redacteur van Groot Goeree Overflakkee heeft zich over de teksten gebogen. De eerste exemplaren zullen op deze avond aan een ieder die hebben meegewerkt, uitgereikt gaan worden. De boeken zijn deze avond ook te koop.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website www.dichterbijmuziek.nl en kosten €10,00.