Nieuwe-Tonge - Gemengde Zangvereniging Apollo start op donderdagavond 30 augustus 2018 weer met de repetities in Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge. Onder leiding van dirigent Marlous Smit jr. wordt gewerkt naar diverse optredens toe zoals op 12 september bij Nieuw Rijsenburgh en op 2 november het jaarconcert in Ons Dorpshuis. Lees hieronder verder.

"Na een supergezellige afsluiting van het seizoen op 12 juli, waarbij leden hun talenten op gebied van zang, performance en voordracht konden tonen, begon de zomerstop. Tijdens deze laatste avond met enkele hilarische optredens, werd ook oud-lid Fina de Jong in het zonnetje gezet vanwege haar 48-jarig lidmaatschap en nam het koor afscheid van Christa Graafland vanwege haar verhuizing naar Brabant.
Het koor repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Ons Dorpshuis aan het Korteweegje. De leden van het koor komen niet alleen omdat zingen zo geweldig fijn is, maar ook voor de gezelligheid en de humoristische manier waarop de dirigent het koor leidt. Wanneer u ook graag zingt en wat aansluiting zoekt, is Apollo een aanrader. Iedereen is van harte welkom om eens te komen luisteren. In het bijzonder zou Apollo graag wat meer mannelijke leden krijgen."

Wilt u meer informatie, bezoek dan eens Facebookpagina Gemengde Zangvereniging Apollo Nieuwe-Tonge of bel met secretaris Rie Timmer tel: (0187-) 651244.

Foto: Fina de Jong wordt in het zonnetje gezet.