Middelharnis - Werkgroep 'Muziek in de Voorstraat Middelharnis' laat weten dat er veel belangstelling is voor haar zesde editie van dit huiskamerfestival. De laatste kaarten zijn nu te koop, want de opzet van het festival limiteert het aantal bezoekers. Het gevarieerde internationale programma ‘wereldburgers’ is te beluisteren in de huizen van vier families in de Voorstraat van Middelharnis die hun huiskamer beschikbaar stellen. De ontvangst voor het festival is vanaf 19:15 uur in het oude Raadhuis, het programma begint om 19:45 uur. Lees hieronder meer.

Kaarten van € 25 (inclusief koffie en verfrissing) kunnen worden gereserveerd via deze link naar de mail

Programma
De Noorse broer en zus Andreas en Julie Rokseth zijn afgestudeerd aan het Rotterdamse conservatorium Codarts. Ze spelen in de ongebruikelijke maar prachtige combinatie van bandoneon en harp. De Goereese folkzangeres Clementine heeft een nieuw album opgenomen in Nashville: Letting Go. Het album is geproduceerd door Nashville’s songwriter & performer Wyatt Easterling. Zij komen samen naar Muziek in de Voorstraat. Romy de Winter en Alex Chater vormen een jong en veelbelovend klassiek duo viool en piano. Jasper Rosmalen en Stanislav Jusufovic (viool en accordeon) nemen dit jaar de jazz-component voor hun rekening.

Muziek in de Voorstraat wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goeree-Overflakkee en sponsors. De werkgroep is onderdeel van Stichting Podium Goeree-Overflakkee

Mail uw naam en gewenste aantal kaarten en u ontvangt per ommegaande de betaalinstructie.
De kaartverkoop wordt verzorgd door Stichting Podium Goeree-Overflakkee.
Uw reservering is geldig nadat uw betaling is ontvangen. Uw toegangsbewijs ontvangt u bij aankomst op Muziek in de Voorstraat. We organiseren het festival onder voorbehoud van voldoende verkoop van kaarten.