Sommelsdijk - Goed nieuws voor alle boekenliefhebbers die uitkijken naar de boekendagen van de Exoduskerk in Sommelsdijk. De eerste verkoopdag is aanstaande zaterdag, op 21 oktober 2023. De boekenmarkt van de Exoduskerk is divers en uitgebreid en hoort tot één van de grootste van het eiland Goeree-Overflakkee. De boeken liggen overzichtelijk op rubriek gerangschikt. Lees meer >>

>>vervolg

Boekenmarkt op zaterdag 21, 28 oktober en 4 november 2023

Organisatie:

Natuurlijk romans, thrillers, literatuur, hobby- en kinderboeken. Bijzondere exemplaren over streek- en algemene geschiedenis (veel eilandgeschiedenis). Natuurlijk een groot aantal boeken over religie. Ook dit jaar mochten wij dit uit een particuliere verzameling een prachtige collectie kunstboeken ontvangen.

Antiquariaat is al jaren een onderdeel van onze boekenmarkt. Ook een beperkte collectie CD’s en DVD’s.

Organisatie: Deze veelzijdige boekenmarkt, die wij in de ontmoetingsruimte van de kerk willen houden, is ruim van opzet. Dus naar de Exodus… op de zaterdagen 21, 28 oktober en 4 november 2023.

Tijdens de ontmoetingsdagen is de boekenmarkt ook vrijdagavond 3 november (19.00- 21.30 uur) te bezoeken.

Het gebouw is op zaterdagen geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Exoduskerk – Dorpsweg 97a – Sommelsdijk/Middelharnis.

De boekenmarkt is onderdeel van de ontmoetingsdagen van de Exoduskerk. De opbrengst gaat naar activiteiten en onderhoud van de kerk en ook wordt een deel bestemd voor goede doelen.

Informatie

Informatie kunt u opvragen bij Bert Voorberg, mail: bertvoorberg31@gmail.com