Middelharnis/Sommelsdijk - Een gedeelte van de Langeweg in Middelharnis/Sommelsdijk gaat dicht van maandag 25 september 07:00 uur tot en met vrijdag 29 september 16:00 uur. De weg gaat dicht tussen de kruising Juliana van Stolberglaan en de Hoflaan. Tijdens de afsluiting is de weg alleen door voetgangers te gebruiken. "De wegafsluiting is nodig omdat er ter hoogte van Langeweg 53 en het nieuwbouwproject Het Kwintet een rioolaansluiting gemaakt wordt. Het riool ligt middenin de weg en ligt vrij diep..." Lees meer >>

Volg de omleidingsborden

We verzoeken weggebruikers om de omleidingsborden te volgen, die in en buiten het dorp staan (met A en G erop, afhankelijk van de richting waar u vandaan komt). In de pdf (hieronder?) vindt u een plattegrond waarop de afsluiting en de omleidingen staan aangegeven.

Reden van de wegafsluiting

De wegafsluiting is nodig omdat er ter hoogte van Langeweg 53 en het nieuwbouwproject Het Kwintet een rioolaansluiting gemaakt wordt. Het riool ligt middenin de weg en ligt vrij diep. De aanliggende huizen blijven te voet en met de fiets bereikbaar. De bouwputten worden afgezet met bouwhekken, zodat voetgangers veilig langs de werkzaamheden kunnen lopen.

Documenten

Bron en foto gemeente Goeree-Overflakkee