Oude-Tonge - GO-College: "We beginnen meteen goed na onze zomervakantie: op woensdag 30 augustus jl. reikten wij het diploma uit voor de mbo techniekopleiding aan onze twee leerlingen Martijn en Bart. We willen ze graag in het zonnetje zetten." Lees meer >>

Vervolg

Het behalen van dit diploma is voor deze twee mensen extra bijzonder omdat ze allebei zogenaamde zij instromers zijn. Martijn heeft eerst een sportopleiding gevolgd en Bart heeft jarenlang in de horeca gewerkt. Zij behaalden hun diploma mbo techniek in de vakgebieden installatietechniek en elektrotechniek. En natuurlijk was deze dag ook speciaal voor GO-college.

Alweer hadden we twee mensen die zélf hun leerweg bepaalden en die, in samenwerking met hun leerbedrijf, een mbo- diploma haalden.

Martijn haalde zijn mbo 3 diploma eerste monteur woning, hij is werkzaam bij Dorst Installatietechniek B.V. in Middelharnis.

Bart heeft het mbo 3 diploma eerste monteur elektrotechnische systemen op zak. Hij werkt bij van Meer B.V. in Tholen.

Deze doeners hebben hiermee niet alleen een landelijk erkend diploma. De bedrijven waar zij werken weten dat deze mensen goed onderwijs hebben gekregen, dat zij zelfstandig kunnen werken en in soft skills zijn onderwezen. Zo zijn ze nog beter in staat om op karwei of bij klanten thuis te communiceren, daarmee zijn ze ambassadeurs voor de bedrijven. Van harte gefeliciteerd Martijn en Bart!

Voor mensen die graag willen werken op een hoger niveau, zijn wij de exclusieve opleider in techniek. Voor meer informatie over onze opleidingen, kijk op onze website www.gocollege.nl

-GO College