Ooltgensplaat - Ook dit jaar worden er in de Gereformeerde Kerk van Ooltgensplaat (Zuid Achterweg 17) samenkomsten gehouden in de Stille Week. De Stille Week is van 3 t/m 9 april 2023 en dit jaar is het thema ‘Wie is Jezus? Een vraag die ons al ruim 2000 jaar bezighoudt.’ Lees meer >>

Vervolg

Aan de hand van het evangelie naar Johannes gaan we op zoek naar een antwoord op deze vraag. In zeven verschillende uitspraken van Jezus laat hij zien Wie Jezus is. De bijeenkomsten hebben een eenvoudige opzet: zingen, bidden, luisteren naar de Bijbel en naar muziek en er wordt een korte meditatie gehouden. Elke avond zal een specifieke uitspraak van de Here Jezus centraal staan. In de meditaties wordt geprobeerd het geheim te ontdekken waarom de gekruisigde Jezus ons juist met deze zeven woorden aanspreekt.

Avondmaal
De bijeenkomsten beginnen om 19:00 uur. Op donderdag, als het Heilig Avondmaal wordt gevierd, zal ds. J. Steketee de dienst leiden.

Digitaal

Het is goed om ieder jaar in een week van bezinning dagelijks, als volgelingen van Jezus, Zijn lijden, sterven en opstanding uit de doden gedenken. U wordt van harte uitgenodigd de diensten bij te wonen in de kerk. Natuurlijk kunt u ook digitaal de diensten mee vieren via www.kerkdienstgemist.nl/stations/1639-gereformeerde-kerk-ooltgensplaat.