"Samen Leven, Samen Werken" - De cliëntenraad Participatiewet & WSW Goeree-Overflakkee organiseert binnenkort koffieochtenden met het thema: ‘Samen Leven, Samen Werken’. Als cliënt kunt u tijdens deze ochtenden in gesprek gaan met onder andere het Team Werk en Inkomen (gemeente), Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee (ASDGO), Werkgroep IOP, Beschut Werken, Stichting MEE, GO-Markt, Werkbedrijf Goeree-Overflakkee en Project ‘klant-centraal’. Lees meer >>

Vervolg

U kunt vrijblijvend en onder het genot van gratis koffie of thee bij de verschillende deelnemers langslopen om vragen en/of problemen te bespreken of om informatie te krijgen. Denk aan informatie over:

  • de vervangende regels van de WSW en ‘Beschut Werken’
  • de Participatiewet/WMO/Jeugdwet
  • Project ‘klant-centraal’
  • Re-integratie/tegenprestatie
  • onderwerpen die u zelf aangeeft.

Ook komt u meer te weten over het werk van stichting MEE en stichting ZIJN en over de werkzaamheden van de Adviesraad en de cliëntenraad.

De koffieochtenden worden over het gehele eiland gepland, zodat iedereen de kans heeft om in zijn of haar buurt langs te komen. De exacte data en tijdstippen leest u binnenkort in de media.

Heeft u nog suggesties voor de inhoud van de ochtenden? Geef dit dan door via info@clientenraad-pw-wsw-go.nl. Bij dit mailadres kunt u ook terecht voor meer informatie.