Sommelsdijk - Vrijdag 2 februari 2018 is het zover. Dan wordt in het Prieel van recreatie-en sportcentrum de Staver de 2e editie gehouden van de Kids Care beurs. Er is een ruim aanbod van tweedehands kinderkleding en speelgoed, deels voor het goede doel. "We verklappen alvast dat de kwaliteit dit jaar erg hoog is, er is veel mooie merkkleding. Ieder uur zullen wij de het aanbod aanvullen zodat iedereen kans heeft te slagen." Lees hieronder meer.

Goede doel

De helft van de opbrengst is (ook deze keer) voor de kinderafdeling van het van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland.

Beurs

De voorbereidingen zijn in volle gang, zo is de kleding met enthousiaste vrijwilligers geprijsd en gesorteerd. Naast de tweedehands kleding zijn er diverse ondernemers die hun outlet (nieuwe) kleding te koop aanbieden (deels doneren), zoals Shoeby fashion, Van de Ven Fashion, van Dam kindermode, Keyzer Shoes & Trends, Lico en Splash uit Bruinisse.

Team Kids Care: "Tijdens de beurs zal er een verloting plaatsvinden met mooie prijzen, gesponsord door de winkeliers van o.a. d’n Diek. Verder is er kinderhoekje met gekwalificeerde opvang. Zij hebben leuke activiteiten in petto, dus neem gerust jullie kinderen mee. Komt u ook gezellig shoppen op vrijdag 2 februari? De beurs is van 16:00 uur tot 21:00 uur. Let op: Neem contant, liefst klein geld mee! Pinnen is niet mogelijk."