15 mei 2017, Dirksland - Op de valreep heeft ook de Svik haar bijdrage aan Op de bres tegen MS overgemaakt. Het heeft even geduurd voordat de bijdrage bijeen was, omdat alle verschillende onderdelen van de Svik mee wilden doen. Sommige activiteiten zijn wekelijks, andere om de twee weken, één maal per maand of zelfs speciaal georganiseerd ten behoeve van de actie. Zoals vele andere welwillende Flakkeëenaars, wilde de Svik, stichting ‘Op de bres tegen MS’ ook een handje helpen. Lees hieronder meer.

"Al snel werden er vanuit de verschillende onderdelen acties en activiteiten op touw gezet. Zoals bijvoorbeeld een ontzettend druk bezochte kinderspeelmiddag, een vrije dansavond, een benefietavond en een speciale bingoronde t.b.v. ‘Op de bres’. Met een prachtig resultaat.
Uiteindelijk hebben de bezoekers van de bingo, de leden van de dansclub, de jeugdafdeling, disco en de organisatoren van de rommelmarkt een leuk bedrag bij elkaar verzameld. De Svik heeft dit naar boven afgerond naar een prachtig bedrag. “Wij zijn blij dat we mee hebben kunnen doen aan de actie Op de bres tegen MS en we hopen van harte op een voor Robbert gunstig resultaat” aldus Leo Soldaat, penningmeester van de Svik. Een mooi bedrag van €1500,00 is bijeengehaald en overhandigd aan Op de bres tegen MS."