Middelharnis - Team 287 van Rabobank Het Haringvliet neemt tijdens het Pinsterweekend 2017 deel aan de Roparun. Naast de sportieve prestatie is het doel om €30.000 in te zamelen voor mensen met kanker. Heel veel goede en leuke initiatieven zijn al van de grond gekomen, waarmee €13.000 is ingezameld. Om de tussenstand bij te houden hebben kinderen uit groep 5 van de Sabina van Egmondschool uit Oud-Beijerland een financiële thermometer geknutseld, op de foto Sara, Max en Lisanne en Rianne en Mathijs van Rabobank Het Haringvliet. Lees hieronder meer en steun dit goede doel.

Financiële thermometer
Van der Sijde Hout B.V. uit Strijen heeft het hout voor de thermometer beschikbaar gesteld. De thermometer heeft een mooie plek in de bankhal van het Rabobank kantoor in Heinenoord gekregen. Voor iedereen is nu zichtbaar hoeveel geld er al opgehaald is en hoeveel geld er nog ingezameld moet worden. Op dit moment is de tussenstand €13.000, dus op naar de €30.000!

Roparun Charity Diner
Wilt u Team 287 financieel steunen? Neem dan deel aan het Roparun Charity Diner op woensdag 10 mei a.s. in Heinenoord. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jan Verhage, Rabobank Het Haringvliet. Doneren kan altijd, steun Rabobank Team 287 met een bijdrage op NL31RABO0314939776 of doneer rechtstreeks via de website van de Roparun.

"Helpt u Team 287 het magische bedrag van €30.000 te halen? Alvast heel hartelijk dank!"