Ouddorp - RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week: Boodschap Wethouders gemeente Goeree-Overflakkee, t Eiland Actueel - Curamare: Beweging –deel 4, Politieverhalen in beeld: Zondag –deel 17, Streekhistorie: Ouddorp 1966 –deel 2, Blik op Goeree-Overflakkee –deel 10 en de vaste programma's waar u van kunt genieten. Lees hieronder verder.

De nieuwe items van deze week zijn:

  • ’t Eiland Actueel – Boodschap Wethouders gemeente Goeree-Overflakkee: De coronacrisis heeft een gigantische impact op ons dagelijks en maatschappelijk leven. De crisis raakt bijna alle taken van de gemeente en het gemeentelijk beleid, waaronder onderwijs, recreatie en toerisme, ondernemers, milieu, welzijn, zorg, bijstand, openbare orde en veiligheid. Onze burgemeester en wethouders zijn voortdurend bezig om Goeree-Overflakkee zo goed mogelijk door deze moeilijke periode te leiden. Ieder collegelid doet dat vanuit zijn of haar eigen portefeuille. Dat lichten de wethouders graag ook toe, in een persoonlijke videoboodschap voor u als inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners.
  • ’t Eiland Actueel - Curamare – Beweging – deel 4: In deze moeilijke periode is het voor de bewoners niet mogelijk om een bezoek te brengen aan hun bewegingsagogen en daarom verzorgen ze online, en in samenwerking met de fysioterapeuten van CuraMare, bewegingsoefeningen zodat iedereen thuis in beweging kan blijven.
  • Politieverhalen in beeld – Zondag – deel 17: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie. Wijkagent Henrieke Schoonekamp vertelt over een inbraak waarbij een armbandje van een overleden dochter is ontvreemd en de ouders kracht vinden in het geloof.
  • Streekhistorie – Ouddorp 1966 – deel 2: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit Ouddorp gemaakt rond de jaren 1966 in een film gemaakt door Dhr. E. Santifort.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 10: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer: Marten Baan – Werkgroep St. Oost Europa: Elke week ontvangt presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Marten Baan over de werkgroep stichting Oost Europa. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. In verband met de corona maatregelen worden er op dit moment geen nieuwe uitzendingen opgenomen en is er deze keer een herhaling te zien.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo