Middelharnis - De Flakkeese Tamara de Groot is bij velen op Goeree-Overflakkee wel bekend. Ze maakt schitterende fotoshoots. Ze vertelt: "Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag heb ik in totaal 27 gezinnen in mijn studio gehad in verband met kerst-mini-shoots. Dat is een korte fotoshoot in een leuke kerstsetting, de foto’s worden gebruikt voor kerstkaartjes of digitale kerstgroeten. Normaliter deed ik deze kerst-shoot altijd voor een klein bedrag per gezin, maar dit jaar besloot ik het anders te doen. Ik heb klanten uitgenodigd voor de kerst-mini-shoot en heb gevraagd of zij, in plaats van een betaling, allemaal houdbare levensmiddelen wilden meenemen die ik vervolgens zou doneren aan de Voedselbank in Middelharnis." Lees hieronder meer en bekijk de opbrengst van deze geslaagde actie, maar ook de schitterende Kerstplaatjes, die geschoten werden bij deze actie voor het goede doel.

Tamara heeft ook een pot neergezet voor diegene die (naast de tas ook nog) een donatie wilden doen. "De reacties waren overweldigend, mensen vonden het zo’n leuk initiatief dat ik mijn dagen binnen een paar uur al vol had, nog voordat ik al mijn klanten hiervan op de hoogte heb kunnen brengen. Mijn hal stond al snel vol met tassen, vol spullen voor de Voedselbank! Naast deze tassen vol spullen heb ik ook nog in totaal €100,00 ontvangen om te doneren aan de Voedselbank."

Al met al een goeie actie van de Flakkeese fotografe, die iedereen op het eiland een fijne Kerst gunt: "Hier mag best wel wat meer aandacht voor zijn wat mij betreft. Alle spullen zijn dan ook daadwerkelijk op hun bestemming gekomen, bij deze zeer geslaagde actie voor de Voedselbank."