Ouddorp - Donderdag 11 mei 2017 zal verslaggever Jan van Gurp in gesprek gaan met de fractievoorzitter van Christen Unie: Ron de Rover. Dit gesprek zal op de radio worden uitgezonden tijdens het programma 'Polivak', bij uw lokale omroep RTV SLOGO. Dit interview zal tevens het laatste gesprek zijn met de fractievoorzitter, 6 juli aanstaande neemt hij afscheid van de gemeenteraad vanwege zijn vertrek naar Hardinxveld-Giessendam. In 2002 begon hij in de gemeenteraad van Middelharnis en daarna maakte hij deel uit van de huidige gemeenteraad van Goeree-Overflakkee. Lees hieronder verder en bekijk de zenderfrequenties.

"Er zal gesproken worden over de huidige en vorige zittingsperiodes waarin hij zowel voor de coalitie als de oppositie heeft opgetreden. Andere onderwerpen die aangesneden zullen worden zijn de verhouding tussen de raad en het college, het monisme en het dualisme. Ook zal er uitgebreid gesproken worden over de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière. Tenslotte zullen ook het vertrouwen van de burger in de politiek en de afstand tussen de burger en de politiek aan bod komen."

Het interview zal uitgezonden worden op donderdagavond 11 mei vanaf 19:00 uur. De herhaling zal op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur te zien zijn en kan via “programma gemist” teruggekeken worden.

"Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via de mail: polivak@rtvslogo.nl" Kijk voor meer informatie op de website www.rtvslogo.nl of volg via twitter: @rtvslogo.

Zenderfrequenties

RTV SLOGO zend 24 uur per dag uit via de etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915/KPN 782 en op de analoge kabel 105.9 MHz. De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 322 (digitaal KPN).

De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op de website rtvslogo.nl