Visser & Visser informeert en inspireert ondernemers tijdens Prinsjesdagontbijt

Visser & Visser organiseert ook dit jaar weer de traditionele Prinsjesdagbijeenkomsten. In de week na Prinsjesdag worden ondernemers uitgenodigd op negen verschillende locaties in het land om zich te laten informeren over de nieuwe plannen van het kabinet en hoe die van invloed zijn op de toekomst van hun bedrijf. Op 17 september 2024 is het Prinsjesdag en presenteert het kabinet het belastingplan voor komend jaar. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen welke gevolgen hebben die voor ondernemers? Om ondernemers daarover bij te praten zijn de Prinsjesdagontbijten door Visser & Visser in het leven geroepen, inmiddels een jaarlijkse traditie. Welkom op 25 september as. in Stellendam, lees meer >>

Tijdens het Prinsjesdagontbijt in Stellendam zal fiscalist Harold van den Berge van Visser & Visser de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen presenteren die relevant zijn voor ondernemers. Daarnaast is psycholoog Jos Ahlers uitgenodigd om de bezoekers te inspireren op het gebied van generatieverschillen. Hij deed onderzoek naar Generatie Z, een generatie die compleet anders naar de wereld kijkt dan voorgaande generaties. Wat is de impact van deze nieuwe generatie op het ondernemerschap en op organisaties?

Naast de inhoudelijke presentaties biedt de bijeenkomst een uitgelezen kans voor ondernemers om te netwerken. Tijdens het ontbijt kunnen zij in ongedwongen sfeer mede-ondernemers ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Details van de bijeenkomst

Datum: 25 september 2024

Locatie: Zout of Zout in Stellendam

Tijd: 07:30 – 09:00 uur

Aanmelden voor de Prinsjesdagbijeenkomsten kan via de website van Visser & Visser: www.visser-visser.nl/academy.