Nieuwe-Tonge - Toe aan een nieuwe chalet of stacaravan op een rustige plek of beviel uw caravan/vouwwagen deze zomer niet en bent u toe aan meer comfort? Dan zijn de stacaravans en chalets van Camping De Grevelingen iets voor u! Sinds 1973 is De Grevelingen voor veel recreanten dé vaste vakantiebestemming. De eigenaren hebben zich gespecialiseerd in stacaravans en chalets: "Met bijna 40 jaar ervaring en al jarenlang trouw verkooppunt van acht verschillende merken kunnen we u van alles laten zien. U bent van harte welkom; een stacaravan kopen of een chalet kopen doe je niet zomaar." Lees hieronder verder.

Uitgebreid aanbod stacaravans en chalets

Een stacaravan kopen of een chalet kopen doe je niet zomaar. Er zijn vele merken en modellen te vinden. Bij (sta)caravanbedrijf De Grevelingen bent u op een goed adres voor een vertrouwd advies voor de aankoop van zo’n tweede huis. De Grevelingen heeft altijd een uitgebreid aanbod nieuwe maar ook tweedehands stacaravans en chalets op voorraad. Laat u adviseren over de verschillende modellen, inruilmogelijkheden, opties en mogelijkheden van transport.

Showterrein

Op het showterrein vindt u verschillende merken nieuwe stacaravans en chalets. Van elk merk staan meerdere modellen om te bezichtigen. De show is 7 dagen per week geopend (met uitzondering van zondag in de winter). U vind daar een aanbod in verschillende modellen en voor iedere prijsklasse en U bent altijd welkom om u vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden. Foldermateriaal en prijslijsten zijn aanwezig. Tevens zijn er meerdere tweedehands chalets en stacaravans te koop.

Transport en aansluiting

Wanneer u bij De Grevelingen een nieuw of tweedehands chalet koopt, wordt het transport naar de camping en het op de plaats zetten en aansluiten indien gewenst door hen verzorgd, waar dan ook in Nederland. De caravan wordt netjes en stevig opgesteld en aangesloten op elektra, water, riool en gas. Door de jarenlange ervaring gaat het plaatsen en aansluiten van stacaravans en chalets vrij snel. De Grevelingen plaatst regelmatig meerdere stacaravans per week. Een stacaravan plaatsen en aansluiten gebeurt binnen één dag. De nazorg staat tevens hoog in het vaandel bij De Grevelingen. Pas wanneer alles aan u is uitgelegd en het voor u duidelijk is, vertrekken zij. Mocht u vervolgens toch nog een vraag hebben, zijn zij altijd bereikbaar om u van advies te voorzien.

Informatie

Camping De Grevelingen
Havenweg 1
3244 LK Nieuwe Tonge
Tel. 0187 651 259
Mail: info@degrevelingen.nl


Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.