Ouddorp - Dit jaar organiseerde Misset Horeca al weer voor de 10e keer de Terras Top 100. Hotel Akershoek schreef dit jaar voor de 1e keer in en behaalde de 67e plaats in deze felbegeerde Top 100. De inschrijving startte in januari 2017 op de Horecava en tot en met maart schreven bijna 400 terrassen zich in. Een steeds populairder wordende prijs binnen de Terras Top 100 is de publieksprijs. De vraag is daarbij altijd: wie weet zijn achterban het best te mobiliseren. Hotel Akershoek behaalde hierbij de 15e plaats. Lees hieronder verder.

Verslag van de Misset Horeca

"Met een voormalige winnaar van de Terras Top 100 in het dorp, is de competitie fors voor Hotel Akershoek. In 2011 won strandpaviljoen Paal 10, maar dat bedrijf doet inmiddels niet meer mee met de Terras Top 100, omdat de ondernemers in de jury hebben plaatsgenomen.

Akershoek heeft een gezellig aandoend terras, zowel tegen de gevel als aan de overkant van de weg. Bomen bieden sfeer en schaduw, het meubilair ziet er verzorgd uit met fijne kussens die uitnodigen te gaan zitten. De bestelde koffie en gebak komen vlot, al moet het jurylid wel zelf om iets bij de koffie vragen. Het is een mooie dag en dus druk, wat voor de medewerkers weinig ruimte laat voor een praatje. Maar vriendelijk en voorkomend zijn ze wel. Kees en Leni van der Bok namen het hotel in 1986 over, toen nog met zestien kamers, inmiddels zijn het er acht. Ze hebben een wat klassiek, maar o zo fijn bedrijf in dit knusse hoekpand".

Bron: Misset Horeca (uitgave 3 juli 2017)