Sommelsdijk - De Staver organiseert voor alle doelgroepen leuke evenementen: "Dit doen we vooral door met deze in gesprek te gaan. Hierdoor ontstaan dan leuke evenementen naar de wens van de doelgroep. Na een mooie en drukke meivakantie met de sport-vakantieweken achter ons te laten, gaan we nu eerst door naar een leuk 18+ evenement op woensdag 24 mei 2017: 'Q Music “The Party”, van 22:00 -02:00 uur. Dit is een leuk maar ook "fout" feest, speciaal georganiseerd door Q-Music zelf. De crew van Q-Music zal er dan ook alles aan doen om het feest een echt feest te laten zijn!" Lees hieronder meer.

Aangezien "we" deze avond ook de Europa League finale spelen (Ajax - Manchester United), gebruikt de organisatie alle grote schermen van De Staver om deze in een bijzondere sportsfeer te kunnen volgen, alvorens de aanwezigen door kunnen naar het evenement om een eventueel kampioenschap te vieren.

Zaterdag 27 mei is het podium voor 16+ met Afro Bro’s. Deze mannen hebben verschillende hits op hun naam staan en zijn "hot" bij de jeugd. Samenwerken met Ronnie Flex en Jonna Fraser is voor deze boys dan ook geen nieuws.

De Staver Recreatie & Events is een bedrijfsonderdeel van SRGO, zij heten jullie van harte welkom: "Tot binnenkort in de Staver!"