Stellendam - Op vrijdag 19 mei 2017 organiseert peuterspeelzaal ‘Klein Duumpie’ vanaf 15:30 uur een voorjaarsfair. Aansluitend om 18:45 uur organiseert het jeugdorkest van fanfareorkest ‘de Hoop’ een kinderconcert. Er is genoeg te zien, te koop en te eten: welkom!

De fair

Er zijn tijdens de fair heel veel verschillende activiteiten, zoals een springkussen, envelop trekken met mooie prijzen van fantastische sponsors, een grabbelton, zelfgemaakte cadeautjes door de peuters, tweedehands speelgoed, op de foto met een traktor en schminken. Ook worden er patatjes gebakken, broodjes knakworst, frikadel en ijsjes verkocht. De opbrengst gaat naar de peuterspeelzaal.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Er wordt deze middag samengewerkt met verenigingsgebouw het ‘Haegse Huus’, u kunt bij Lena aan de bar een lekker kopje koffie, thee of glaasje fris drinken. Ook wordt er in het Haegse Huus deze middag een kinderspeelgoedbeurs door haar georganiseerd. U kunt voor maar 5 euro een tafel huren waar u zelf kinderkleding of speelgoed kunt verkopen. Tot 17 mei kunt u zich aanmelden via de mail.

Kinderconcert jeugdorkest ‘De Hoop’

Aansluitend op deze gezellige middag geeft het jeugdorkest van fanfareorkest de Hoop een mooi en knuffelbaar kinderconcert: “Teddybeer gaat op zoek”. De muzikanten van het orkest veranderen in allerlei dieren die de teddybeer met de naam Wasbaar tegenkomt. Het concert duurt ongeveer een uur, waarna de kinderen nog even een instrument uit mogen proberen.