Op woensdag 11 april 2012 rond 16:00 uur opende GoedvoorGoed haar deuren. De officiële opening werd verwoord door Joost van Welsenis van het GoedvoorGoed-team. Met een grote gouden schaar werd een lint doorgeknipt. GoedvoorGoed is een nieuw kringloopcentrum dat gevestigd is aan de Simon Stevinweg 49 te Middelharnis.

Breng uw goederen

Al jaren wordt de inzameling van grofvuil, oud ijzer en wit- en bruingoed op Goeree-Overflakkee door het ISGO gecoördineerd. Tussen de aangeboden goederen zitten regelmatig nog bruikbare spullen. Tot voor kort konden deze spullen niet aan de burgers worden aangeboden voor hergebruik. Dat gaat gelukkig veranderen.

Medewerkers

GOEDvoorGOED biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Het persoonlijke aspect staat voorop zodat direct ingespeeld kan worden op de wensen van de medewerkers. De werkzaamheden in het centrum bestaan hoofdzakelijk uit het inzamelen van goederen, het sorteren en het verwerken met de verkoop hiervan. Na een zorgvuldige schoonmaak en eventuele reparatie worden de gesorteerde goederen in het pand van GOEDvoorGOED te koop aangeboden. Naast de verkoop in het centrum vindt er ook verkoop via internet plaats.

Informatie

Openingstijden verkoop: donderdag en vrijdag van 13:00 – 16:00 uur en de eerste zaterdag van de maand van 10:00 – 14:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.goedvoorgoed.nl