Zondagavond 13 november was het dan zover, de eerste van vier sterrenkoks mocht het spits afbijten bij de eerste avond van "sterren koken" bij Beachclub 't Gorsje. Rik Jansma van sterrestaurant de Basiliek uit Harderwijk mocht zijn specialiteiten tonen aan de bezoekers van deze avond.

De avond begon met een warm welkom door het personeel waarna een drankje werd aangeboden. Eénmaal aan tafel in 't Gorsje begon de ontspannen en zeker niet te vergeten goed verzorgde avond. Vijf gangen stonden op het menu... De gangen bestonden uit diverse lekkernijen... zo was er verse kabeljauw, krab en anjou duif. Gangen waaruit bleek dat Jansma en team de smaak goed te pakken hadden. Jansma bezorgde de bezoeker een smaakvolle avond welke zeker een vervolg krijgt in de toekomst aldus gastheer Henk van der Kruk. Van der Kruk met team, welke deze avonden tot in de puntjes hebben verzorgd organiseert in 2011 en 2012 nog drie van deze avonden waarbij u van harte bent uitgenodigd. 

Data van de volgende sterrenkok-avonden zijn: 
Zondag 13 november 2011
Zondag 11 december 2011 
Zondag 15 januari 2012
Zondag 11 maart 2012 

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze avonden of wil je reserveren neem dan contact op met Beachclub 't Gorsje. Meer informatie over 't Gorsje zelf vindt u op deze pagina.

Telefoon: 0187-684612 
Email: info@tgorsje.nl 
www.tgorsje.nl
Brouwersdam 2, Ouddorp